Traditionele en tijdloze basisvormen, in combinatie met sierlijke en fijne elementen, zijn de inspiratiebron van deze elegante collecties.

 

Circles collectie

Deze bolvormige urnen collectie is gebaseerd op de "circle of life". De cirkel is een universeel symbool met een groot aantal betekenissen.

De cirkel vertegenwoordigd totaliteit, eenheid, perfectie, oneindigheid en tijdloosheid. Hierdoor ook gelinkt met de kosmos en de spirituele Moeder Aarde.

Gepatineerd met een natuurlijk kleurgamma, details in glazuur, goud of platina, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Square collectie

Deze rechthoekige urnen collectie is geinspireerd door de "Twin towers"  en de Newyorkse skyline.De afwerking in matte en glazende glazuren geven een specifiek cirkelvormige patroon vooraan op de urne. 

 

Feggari collectie

FEGGARI, het Griekse woord voor "maan", ie een urnencollectie geïnspireerd door de maan en zijn immer veranderlijke verschijning aan ons hemelruim.
Altijd aanwezig, soms helder en glanzend, soms verscholen achter de wolken,... Zoals de herinnering aan onze dierbaren.
Verkrijgbaar in Large en Small keepsake en een breed kleurgamma.

Pure collectie

Deze PURE- collectie is afgeleid en geïnspireerd door de klassieke urnenvorm,
de zachte en glooiende lijning geven deze urne een zuiver en natuurlijk kararkter.
De urne kan worden voorzien van ornamenten zoals vogeltjes en vlinders om de zuiverheid te beklemtonen.
Verkrijgbaar in Large en Small keepsake en verschillende uitvoeringen.

Sfera collectie

Ronde solide urnen gebaseerd op de aarde en de planeten. De bol vorm staat voor compleetheid, perfectie, eenheid en gelijkheid. In een sfeer is elke punt aan de oppervlakte even ver van de kern verwijderd. Deze geglazuurde urnen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Folia collectie

FOLIA of "nestje" is een serie urnen geinspireerd op de natuurelementen vuur en aarde. De ronde en halfronde vorm en de aardetinten representeren de aarde.
De vlam als ornament op de urne en de gouddetails verwerkt in de decoratieve band vertegenwoordigen het vuur.

Tolos collectie

Serie urnen met een gewelfvormige, licht gebogen bovenkant, zijkanten en onderaan uitlopend op 4 standvoetjes
en uitgeholde bodem. Het is een moderne versie van de klassieke urnenvorm en afgewerkt met varierende ornamenten geinspireerd door de natuur.